ÚSPORA NÁKLADŮ

Měření a nastavení hlavního jističe

Zátěžovým měřením zjistíme, kolik můžete ušetřit.

Neplaťte zbytečně peníze za hlavní jistič. Čím je hlavní jistič vyšší dá se předpokládat i vyšší finanční úspora na faktuře za elekřinu. Ověříme nastevení hlavního jističe. Toto uděláme zátěžovým měřením, kterým ověříme správnou hodnotu hlavního jistče.

Objednat službu

Časté dotazy k zátěžovému měření

Pro koho je vhodné?

Zátěžové měření je vhodné pro chaty, byty, domy a výrobní závody. Čím je hlavní jistič vyšší dá se předpokládat i vyšší úspora za hlavní jistič.

Co je výsledkem měření?

Výsledkem zátěžového měření je protokol s naměřenými hodnotami v grafické podobě a doporučenou hodnotou hlavního jističe.

Co je zátěžové měření

Zátěžové měření je proces při, kterém kontrolujeme zda je hlavní jisitič nastavený dobře. Kontrolují se Ampéry (A) popřípadě kilowatty. opravit na: Zátěžové měření je proces při, kterém měříme Ampéry (A). Jde o to zda je hlavní jisitič nastavený dobře s ohledem na charakter odběru.

Co je třeba pro získání JOM udělat?

Díky zátěžovému měření získáte informaci, jak máte nastavený hlavní jistič či čtvrthodinová maxima.

Neplaťte zbytečně peníze za hlavní jistič.

Zaujalo Vás to?

Objednejte si

Hodinové zátěžové měření

Zátěžové měření je proces při, kterém kontrolujeme zda je hlavní jisitič nastavený dobře. Kontrolují se Ampéry (A) popřípadě kilowatty. Cena dopravy se účtuje až po vykonání měření.

Cena: 6 000 Kč + doprava

Objednat službu
Objednejte si

Týdenní zátěžové měření

Zátěžové měření na týden je vhodné pro objekty, kde není možné během hodiny zapnout vše potřebné či jednou na několika směnný provoz.

Cena: 11 000 Kč + doprava

Objednat službu
Objednejte si

Analýzu sítě

Při analýze sítě měříme: diagnostika kvality sítě, zapínací proudy, přechodné jevy, měření výkonu, energie, nerovnováhu sítě, detekce nosných proudů.

Cena: 20 000 Kč + doprava

Objednat službu

Naši partneři